Houten ramen in alle mogelijke vormen en maten

Houten ramen zijn er in alle mogelijke vormen en maten en het goede nieuws is dat we die ook allemaal ter beschikking hebben. Door samen te werken met een lokale fabrikant van houten ramen en deuren kunnen we u maatwerk leveren en perfect inspelen op uw wensen.

 

Houten raamVoorgemonteerde ramen aan fabrieksprijzen

Onze houten ramen hebben het FSC Keurmerk aan de hoogste kwaliteitseisen en dat onderstrepen wij met een stevige garantie. Wij zijn zeker van ons stuk en garanderen dan ook de kwaliteit van onze voorgemonteerde houten ramen. Omdat we zonder tussenpersonen werken, geen winkelpunten dienen te onderhouden onze werking op die van de zelfplaatser hebben afgestemd, kunnen we u de goedkoopste houten ramen op de markt aanbieden.

Houten ramen kan u bij ons oppikken of voor een kleine meerprijs laten afleveren op de werf. In principe gaat u zelf aan de slag met onze ramen en deuren, maar we hebben een team ter beschikking dat u kan helpen bij het opmeten en het plaatsen van uw houten ramen. 

Wilt u zelf aan de slag gaan? Dan vindt u op onze website alle mogelijke info om van het monteren van uw houten ramen een succes te maken. De instructievideo’s leggen u stap voor stap uit, hoe u van het monteren van uw houten ramen een succes maakt. Volgt u liever een opleiding bij ons, dan is dit ook mogelijk. Op enkele uren tijd leren we u houten ramen monteren als een echte vakman! 

Alle houten ramen worden met de grootste zorg vervaardigd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Via onze website kan u heel eenvoudig een offerte op maat aanvragen voor uw houten ramen. Geef daarin duidelijk de afmetingen van de door u gewenste houten ramen aan en wij maken u een offerte op. Deze zal ongetwijfeld een heel stuk voordeliger zijn dan deze van onze collega’s. Vakwerk hoeft helemaal niet te duur betaald te worden.

Wij zorgen voor een correct advies inzake houten en ecologische ramen

 
Ben je op zoek naar ecologische houten ramen en deuren en wil je advies over bovenstaande, dan kun je steeds aankloppen bij de specialisten van uw regio. Niet alleen kennen ze de nieuwe regelgeving op hun duimpje, je vindt er ook een zeer ruim aanbod aan kwalitatieve houten ramen van topmerken.
 
Bij Raamwinkel trekken we nog echt de tijd voor je uit, meten ze alles tot in de puntjes op en zorgen ze voor de meeste efficiënte nieuwe houten ramen. Zo voldoen je nieuwe ramen aan de hoogste eisen en zorgen voor een betere isolatie van je woning. Zowel voor aluminium ramen als pvc ramen ben je bij ons aan het juiste adres.
 

Spring binnen in één van onze showrooms en vraag meteen je offerte aan!

Woonachtig in West-Vlaanderen en op zoek naar ramen en deuren voor Brugge of Kortrijk? Kom dan langs in onze showroom te Roeselare. Ben je op zoek naar ramen voor de regio Gent of Antwerpen? Spring dan binnen in onze toonzaal te Bornem.

Op zoek naar een groene en duurzame oplossing ?

Belgische ramen

We werken uitsluitend met Belgische fabrikanten. Zo kunnen we niet alleen kwalitatieve houten ramen garanderen, we verkleinen ook onze ecologische voetafdruk.

Hulp bij het plaatsen

In principe voorzien we houten ramen voor de zelfplaatser. Lukt het u toch niet om de ramen te plaatsen, dan voorzien we de nodige ondersteuning. Ons team kan ook ter plaatse komen en helpen bij het plaatsen.  

Opmeten

Voelt u zich zekerder als één van onze specialisten uw ramen komt opmeten. Geen enkel probleem, dat kan! 

 

Gratis opleiding

Bij Raamwinkel worden geregeld opleidingen georganiseerd. Kom gerust gratis een opleiding volgen en leer in een handomdraai houten ramen monteren.

Levering op de werf

Geraakt u moeilijk tot aan de afhaalplaats. Tegen een beperkte meerkost kunnen uw houten ramen ook op de werf geleverd worden.

Instructievideo’s

We hebben een heel aantal instructievideo’s waar u stap voor stap hoe het monteren van houten ramen in zijn werk gaat. Zo ontpopt u zich in geen tijd tot een specialist.