Houten deuren op maat van uw smaak

Kwalitatieve houten deuren aan een fractie van de prijs en nog eens volledig op maat ook? Niet verder zoeken, hier vindt u niet alleen de ruimste keuze in België, we zijn ook nog eens heel wat voordeliger ook. Door alle tussenschakels uit de keten te halen en onze nauwe banden met Belgische fabrikanten kunnen we voorgemonteerde houten deuren aan fabrieksprijzen leveren. Uiteraard kan u bij ons terecht voor maatwerk, geen 2 houten deuren zijn immers dezelfde.

 

Houten voordeurDe voordelen van onze houten deuren

Alle deuren bij ons zijn van Belgische kwaliteit en voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Wees gerust, de lage prijzen van onze houten deuren hebben geen enkele impact op de kwaliteit.

We voorzien onze houten deuren van de hoogste afwerkingsgraad en doen we geen enkele concessie op het vlak van kwaliteit. Alle deuren worden netjes voorgemonteerd afgeleverd zodat u er onmiddellijk mee aan de slag kan. We zorgen ook steeds voor een zeer ruime keuze, zo vindt u vast en zeker een houten deur naar uw smaak

Onze houten deuren beschikken allemaal over een ATG-certificaat, een algemeen erkend kwaliteitslabel in de sector.

Wist u trouwens dat houten deuren zeer goed isoleren. Het gaat hier immers om een natuurlijk materiaal. Zowel op het vlak van energie als qua akoestiek zit u goed met houten deuren. Wenst u onze deuren te bekijken of wenst u meer informatie op maat, spring dan zeker eens binnen in een van onze showrooms, onze vakkundige medewerkers helpen u met alle plezier verder.

Bekijk voor u aan de slag gaat met onze houten deuren ook zeker de instructievideo’s eens. Ook al hebt u al ruime ervaring met het monteren van deuren, een opfrissing kan nooit kwaad. 

Houten deuren, stevig en milieubewust !

Bij Raamwinkel kan u houten deuren in alle mogelijke maten bestellen. Wij garanderen u perfect voorgemonteerde deuren in het door u bestelde formaat. Ondanks de lage prijs wordt er geen enkele concessie gedaan op het vlak van kwaliteit. Al onze deuren zijn van Belgische kwaliteit en voldoen aan hoge isolatienormen.

Honderden klanten hebben ons het afgelopen jaar het vertrouwen geschonken en deden op ons beroep voor hun houten deuren

Op zoek naar een groene en duurzame oplossing ?