5 tips bij het kiezen van je houten ramen en deuren

Ontelbare leveranciers, heel wat vaktermen en sterk schommelende prijzen, het kiezen van houten ramen en deuren is niet altijd evident. We geven je met plezier 5 briljante tips waar je op kan letten bij het bestellen van je houten ramen en deuren

 

1. Kies voor kwaliteit

We werken met hout van het FSC keurmerk, een garantie op kwaliteit. De raamprofielen en de beglazen zijn de 2 belangrijkste aspecten bij het kiezen. Goede profielen van houten ramen kunnen tegen een stootje en voor de ramen is dubbelglas toch wel het minimum. 

 

2. In harmonie met je woning

Uiteraard stem je je houten ramen en deuren af in harmonie met je woning. Een mooi geheel is immers een stuk mooier. Modern, strak of minimalistisch, houten deuren en ramen kunnen alles aan. 

 

3. Hou je budget in de gaten

Natuurlijk speelt het budget ook een rol bij het kopen van houten ramen en deuren. Bij Chassisshop.be blijft je budget alvast onder controle want je vindt er supervoordelige houten ramen en deuren. Door overbodige schakels weg te knippen, rechtstreeks te werken met fabrikanten en te mikken op de zelfplaatser betaal je geen cent te veel. Zo krijg je heel wat meer houten raam en deur voor veel minder geld.

 

4. Kijk naar keurmerken

Wil je een garantie op kwaliteit, kijk dan naar de keurmerken. Alle houten ramen en deuren zijn van de hoogste kwaliteit en voorzien van het keurmerk FSC, één van de nodige kwaliteitslabels, maar dat is niet overal het geval. Het kan aanlokkelijk lijken om voor minder kwalitatieve, goedkope ramen en deuren te kiezen, maar op langere termijn beklaag je je dat.

 

5. Kies niet voor het best isolerende glas

Het kan misschien raar klinken maar je hoeft niet voor het best isolerende glas te kiezen in je houten ramen en deuren. HR+++ is momenteel het hoogste, maar HR++ hoeft daar amper voor onder te doen en is een stuk voordeliger.

Ben je op zoek naar kwalitatieve, voordelige houten ramen en deuren? Contacteer ons, je betaalt geen cent te veel! 

Op zoek naar een groene en duurzame oplossing ?